Een nieuwe website

Makelaar
“It’s a beautiful thing when a career and a passion come together.”

Het weerzien met een oude bekende uit mijn jeugd, Patrick Jansen van RENWARD B.V. woningbouwontwikkeling, heeft ervoor gezorgd dat ik sneller dan gepland een nieuwe wending heb gegeven aan mijn carrière.

Hij wilde uitbreiden met een verkoopmanager voor twee prachtige herontwikkelingsprojecten in Amsterdam en het voelde gelijk goed. In korte tijd besloot ik afscheid te nemen bij Van Der Linden Makelaars Amsterdam, wat me aan het hart ging, maar me door hen zeker werd gegund.

Dit betekent dat ik Constabor – ontstaan in 2009 – weer onder de aandacht breng. Ik ga projectmatig werken. Vele uren rondgelopen in de bossen, paardgereden op de hei en gewandeld langs het strand. Waar gaat mijn hart sneller van stromen? Wat kan ik? En waar wil ik naartoe?

Het bleek nog niet zo eenvoudig, ik had zoveel gedaan de afgelopen 15 jaar en heb zoveel interesses. Waar liggen mijn kwaliteiten?

De rode draad in mijn leven: sport, huizen en interieur. Hierin zijn diverse rollen te vervullen. Ik heb er uiteindelijk 3 gekozen om mij op te richten. Marketing en sales manager, makelaar en styliste in de ruimste zin van het woord 😉

Samen met ontwerper Erik Nieuwenhuis (www.oirik.com), Gerhard Witteveen photographer (fotogw.nl) en Reidunn van Riessen photographer (www.reidunnfotografie.nl) hebben we een concept bedacht voor deze nieuwe site.
Zo ontstond de shoot in de unieke Enka Fabriek, om herontwikkeling te belichten, en gingen we naar Rotterdam om haar prachtige architectuur.

Reidunn heeft de boodschap echt zo goed vertaald en fantastische foto’s gemaakt. De straatfoto bij Hotel NY (foto contactpagina), hebben we zeker 25 keer overgedaan! Haha, echt zoals ik ben, dus ook met een gezonde juice in mijn hand 😉

Met de creativiteit van Erik is er een strakke mooie nieuwe site ontstaan en ga ik met veel plezier mijn nieuwe uitdaging aan! Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Vivianne