Een nieuwe website

Makelaar

Samen met ontwerper Erik Nieuwenhuis (www.oirik.com), Gerhard Witteveen photographer (fotogw.nl) en Reidunn van Riessen photographer (www.reidunnfotografie.nl) hebben we een basis concept bedacht voor deze site.
Zo ontstond de shoot in de unieke Enka Fabriek, om herontwikkeling te belichten, en gingen we naar Rotterdam om haar prachtige architectuur.

Reidunn heeft de boodschap echt zo goed vertaald en fantastische foto’s gemaakt. De straatfoto bij Hotel NY (foto contactpagina), hebben we zeker 25 keer overgedaan! Haha, echt zoals ik ben, dus ook met een gezonde juice in mijn hand 😉

Met de creativiteit van Erik is er een strakke mooie nieuwe site ontstaan en ga ik met veel plezier mijn nieuwe weg in. Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op.

Vivianne