Verkoopstyling – 10 tips voor een goed gestylde woning

Verkoopstyling

Ingrediƫnten voor een succesvolle verkoop:Verkoopstyling

Goed gestylde woning, een professionele presentatie daarvan en een actieve makelaar met verstand van zaken die met oprechte enthousiasme je huis verkooptšŸ˜Š

Het verplaatsen en veranderen van meubels en woonaccessoires is iets wat ik graag doe. Zo was ik eens te gast bij vrienden en sliep ik in het gastenverblijf, nadat ik toch wel lang wegbleef om alleen mijn koffer daar neer te zetten, was het voor hen al duidelijk dat ik vast het verblijf al had gerestyled..

Je gelijk thuis voelen ergens vind ik erg belangrijk. Als makelaar en interieurstylist kom ik dagelijks in een Ā“thuisĀ“ van mensen. Bij de verkoop van een woning wordt vaak om tips gevraagd. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw thuis weer een huis wordt en een uitstraling krijgt die een grote doelgroep aantrekt.

10 verkoopstyling tips zijn:

  1. Wij mensen hebben over het algemeen veel spullen.. En verzamelen deze graag. Ruim echt goed op en geef elke ruimte een functie zodat de koper kan zien dat er voldoende (berg ) ruimte is. 10 verhuisdozen zijn zo gevuld.
  2. Haal de persoonlijke spullen weg, kopers moeten niet worden afgeleid. Bedenk dat alles wat je laat staan ook te zien is op de fotoā€™s en video voor de verkoop.
  3. Laat licht binnen, gordijnen aan de kant en vouwgordijnen
  4. Maak niet afgewerkte klusjes nog af.
  5. Maak alles schoon, zorg voor frisse lucht in de vertrekken en wit de smoezelige muren.
  6. Kijk nog eens goed naar de indeling.
  7. Als de persoonlijkheid uit het huis is, creƫer je weer een fijne hotelachtige sfeer. Gebruik grote objecten en zorg voor kleur dit komt goed over op beeld. Kussens met print, verse bloemen, kruidenplanten, fruit, boeken en dergelijke geven kleur.
  8. Geef hoekjes een functie.
  9. Vuilnisbakken leeg, kattenbakken weg.
  10. Geef ook de tuin de benodigde aandacht om er aantrekkelijk uit te zien.

Heb je nog meer vragen over verkoopstyling? Neem gerust contact met mij op.

Hartelijke groet,

Vivianne