Projecten & Referenties

‘Dankzij Vivian durfde ik de grote stap aan’

Toen ik Vivian voor het eerst ontmoette in een gezellig koffietentje in Amsterdam-West wist ik het meteen: deze leuke en intelligente vrouw moest me aan mijn nieuwe koophuis gaan helpen. Haar enthousiasme, kennis, openheid en uitstraling spraken me zo aan, dat ik Vivian dolgraag als mijn makelaar wilde.
Vivian was niet alleen geintereseeerd in mijn woonwensen, ze was ook oprecht geinteresseerd in mij als mens. En ze snapte heel goed, dat alleen een huis kopen op je 33e , toch best wel een ding is. Dat inlevingsvermogen is erg fijn en prettig.
Dankzij Vivian durfde ik de grote stap aan. Door haar voelde het alsof ik al het gedoe rondom een huis kopen, niet alleen hoefde te doen. Ze gaf me de juiste info, was een steun als ik dacht dat het niet meer lukte en wanneer en hoe laat het ook was, ik kon Vivian altijd bellen of appen en dan stond ze voor me klaar. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Toen ik eenmaal mijn droomhuis had gevonden, was Vivian een enorme steun. Ze speelde open kaart, adviseerde me op de juiste momenten en vermoeide me niet met onnodige informatie. Het ging ons lukken, was de altijd positieve boodschap.
Tijdens de onderhandelingen was ‘die kleine blonde’ ijzersterk en harkte ze voor mij het huis binnen tegen een mooie prijs onder de vraagprijs.
Kortom: een topvrouw met het hart op de juiste plaats. Een huis kopen, was nog nooit zo leuk en leerzaam.
Dank daarvoor!

Agnes de Goede, Amsterdam

 
‘Ik ben ervan overtuigd dat haar hulp het verschil heeft gemaakt’

Ik heb een ontzettend prettige ervaring met Vivianne en stuur vrienden en familie met een goed gevoel aan haar door. Ik kwam via een groot makelaars kantoor bij Vivianne terecht, en kreeg een ontzettend actieve en persoonlijke behandeling.
Ze was altijd goed bereikbaar en nam de tijd om goed te luisteren naar mijn wensen en gaf helder advies. Daardoor voelde ik me goed voorbereid bij het bezichtigen van woningen ook al was het de eerste keer dat ik aankocht.
Ik heb in relatief korte tijd mijn droomstarterswoning kunnen vinden en kopen. In mijn beleving is het aandeel van Vivianne hierin aanzienlijk geweest. Ik ben ervan overtuigd dat haar hulp het verschil heeft gemaakt in de combinatie juiste bod, juiste moment en juiste woning!

Karlijn Marchildon, Amsterdam