OVER MIJ

Welkom bij Vivianne van Laar, ontstaan vanuit mijn passie voor vastgoed en interieur. De betekenis van mijn naam is ‘levendig’, een passende omschrijving van mijn persoonlijkheid. Van nature ben ik iemand die makkelijk contacten legt en verbindingen maakt. Zo heb ik de afgelopen jaren veel mensen ontmoet, mensen kunnen inspireren en mij laten inspireren. Stel jezelf een doel en volg je eigen pad. Ontwikkel jezelf en geniet van het leven, ook als het even tegenzit.

Mijn flexibiliteit van het moderne werken wordt al jaren gewaardeerd, ik kan hierdoor snel schakelen en een goede service bieden. Bijkomend voordeel is dat geen dag hetzelfde is, dat maakt me blij, houdt me scherp en creatief.

Inzetbaar als vastgoedmanager op projectbasis en als woningtaxateur voor het maken van uw N.W.W.I taxatierapport.

Linkedin 
Instagram
Mail: info@viviannevanlaar.nl
Telefoon: 06 – 10 15 07 02

Kenmerkend voor Vivianne van Laar
Sterke persoonlijkheid
Ondernemer
Oog voor de mens
Leergierig
Resultaat
Veelzijdig
Never give up
Paarden
Positief
Tennis
Skieën
Enthousiast
Gezonde levensstijl
Flair
Cappuccino
Creatief
Flexibel
Gedreven
Passie
Communicatief
Reizen