Een gewone dinsdagmorgen vanuit Spanje..

Spanje

Foto blog

Stoelnummer 4D. Naast mij zit een nogal, laat ik het netjes formuleren grote hard snurkende man, hij zit er vorstelijk bij, dat begint goed bedenk ik me.

De tijd op de luchthaven heb ik kunnen gebruiken voor e-mails en apps lezen. Flat white coffee erbij en mijn werkdag begint. Locatie: Malaga Airport, Spanje.

Vanuit de cockpit: ”De vlucht duurt vandaag 2 uur en 25 minuten”. ‘Hm, slapen, lezen of wat werken? Ik scrol nog even door Instagram, vrouwen die ook flexibel leven inspireren me en ik besluit wat dingen in mijn boekje op te schrijven.

Sinds juni wonen wij ook deels in Spanje.

Een werkdag daar is  voor mij rustig wakker worden met een café con leche en een pan tostade. Laptop open en aan het werk, uitzicht op zee, het kan slechter. Rond de middag gaan we naar het strand of zwembad. Lunchen en dat is hier geen broodje met beleg, dat is rond 15.00 uur en wordt gemaakt door mijn privé chefkok 😉 #aanrader.

Vanuit de cockpit: ‘We krijgen turbulentie blijft u op uw plaats met  uw stoelriemen vast’.

Daarna is het doodstil op straat. ‘Uh, waar is iedereen’? ‘SIËSTA Vivianne het is te warm’! Ik klap toch mijn laptop open en op een fijn terras aan huis werk ik nog een paar uur terwijl mijn omgeving slaapt. Tegen 19.00-20.00 uur is het tijd voor café con un chocolate en komt het leven weer langzaam op gang. Met een  avondwandeling op het strand, nog wat banen zwemmen in het zwembad of een potje tennis op de baan naast ons appartement daarmee sluiten we de dag heerlijk af.

Vanuit de cockpit: ‘We landen bijna in Amsterdam en wensen u een aangenaam verblijf’. De komende dagen staan vol gepland met zakelijke afspraken, gezellig eten bij mijn ouders en een knuffel aan pensioen paard Never, die pas echt weet wat genieten is!

Ik voel me fit, energiek en ik heb er zin in! Flexwerken is de toekomst en ik kan het iedereen aanraden. Het houdt mij in ieder geval in balans. Het maakt me creatiever en een leukere versie van mezelf!

Zonnige groet,

Vivianne

Meer lezen? Je vindt hier mijn andere blogs.