I want to make memories all over the world!

Travel? I like!! Even ontsnappen aan het alledaagse. Tijd maken voor jezelf, nieuwe mensen ontmoeten en echt genieten van al het moois om je heen.

De landen ver weg zijn prachtig, maar het is bijzonder te ontdekken dat er zulke verborgen parels zijn in Europa op slechts een paar uur vliegen. Perfect om er even tussenuit te gaan. Rome, Sardinië, Andalusië  de skigebieden in Oostenrijk, Italië en Frankrijk, ik kom er graag!

Onlangs Ibiza, Ik was er jaren geleden geweest maar zag niet meer dan het nachtleven.

Wow Ibiza wat ben je prachtig! Genoten van de meest mooie baaitjes, turquoise zee, gemoedelijke sfeer, de gezelligheid met vrienden en bovenal het verrukkelijke eten!

Door mijn strikte dieet, waar ik zelf prima mee kan leven, heb ik altijd eten mee op reis. Dit was nu niet nodig. Veel restaurants waar je suikervrij kan eten en drinken. Daarnaast veel aanbod is glutenvrij, vegan en raw food.

Jeaahh zelfs een gin cocktail gehad! Eentje was genoeg 😉

Niets moet alles mag was mijn motto! Eigenlijk ons motto, de lieve vrienden waar ik verbleef, hadden de mogelijkheid om Nederland te verruilen voor het zonnige Ibiza. Wat een topidee! En wat lief dat ze dat delen met vrienden en familie. We leefden buiten, aten onze zelfgemaakte baksels, te lekker! Hoewel  we vroegtijdig afscheid hebben genomen van het suikervrije, glutenvrije bananenbietenbrood #compostbesteoptie

Elke dag sporten en een aantal keer yoga, bevrijdde me al snel van het ‘moeten’ gevoel in Nederland.

Er was tijd om echt even te spelen met de kleine baby van mijn vrienden. Hij kon zo genieten en vol bewondering naar iets kijken. Ik leerde hem zitten, hij mij weer even kind zijn <3

Uitgerust, ontspannen, vol inspiratie vertrok ik weer naar huis.

Gauw weer een ticket boeken!

Liefs,

 

Vivianne

Meer lezen? Je vindt hier mijn andere blogs.