Netwerken, zo kan het ook!

Netwerken

blog-foto

Hoe laat je de buitenwereld zien dat jij als persoon of met je dienst de oplossing bent voor een ander? Je onderscheiden van de massa met je eigen identiteit is een uitdaging.

Netwerkborrels, beurzen, congressen, sportwedstrijden zijn plaatsen waar je anderen kan ontmoeten. Op social media kun je je profileren en heb je een snel bereik.

Als je je verdiept in de mensen die je pad kruisen, is ‘de oplossing’  soms dichterbij dan je denkt.

Ik (Vivianne) zocht een fotograaf voor mijn nieuwe website en kwam door een tip in contact met Reidunn. Met een lunch in een hippe tent in Rotterdam sloten we de geslaagde shoot af. Reidunn vertelde  niet lang erna over haar nieuwe stap naar het zelfstandig ondernemen, welke ik in 2009 al had gezet. We besloten elkaar te helpen aan een professionele uitstraling en onze netwerken te verbinden, de sleutel tot succes. Ze is jong maar geeft zoveel energie, erg leuk om haar wegwijs te maken in het ondernemerschap.

Het afgelopen half jaar hebben we beiden aan mooie opdrachten gewerkt vanuit onze eigen onderneming en ook zakelijke shoots samen gedaan.

Omring je met inspirerende mensen, straal energie uit, durf uniek te zijn, wees open minded en het wordt “ Mixing business with pleasure” bij je online post.

Een zakelijke afspraak op het terras is nu al snel een vriendinnen moment waarin we kletsen over reizen en fashion, we blijven vrouwen! 🙂

Liefs Reidunn en Vivianne

Meer lezen? Je vindt hier mijn andere blogs.