Offline en naar buiten, yes please!

Het regent veel vandaag, de lucht is grijs en ik denk: please, mag het licht aan?!

De herfst in begonnen, maar daar ben ik nog niet aan toe. Voor mijn gevoel moet de zomer nog komen en nu dat niet zo is, wil ik het zomerse gevoel zo lang mogelijk vasthouden. Oké de slippers heb ik vandaag opgeruimd en de panty’s moeten weer onder de jurkjes, maar ik ben nog steeds zoveel mogelijk buiten. Als het kan pak ik de fiets i.p.v. de auto. Ook heb ik nog altijd een zonnebril op, gewoon omdat het kan!

Het liefst boek ik nu een ticket naar de zon. Ibiza staat hoog genoteerd, ik kan helaas nog niet weg, maar mijn tijd komt. Op zulke dagen lonken alle mobiele apparaten en dat is nou precies wat ik niet wil.

Offline en naar buiten, dat geeft me zoveel meer energie. Bewegen in de buitenlucht daar word je blij van! Wandelen, tennissen, padel, paardrijden, fietsen, skiën en het liefst met andere offline durfals 😉

Bijkletsen met vriendinnen gaat steeds vaker tijdens een buitenactiviteit en zelfs met de meiden groep uit de studietijd is het bekende etentje nu verruild voor een outdoor activiteit.

Zo rond november verdwijnt het zomergevoel om plaats te maken voor het wegdromen van ski taferelen. De prachtige bergen, sneeuw, zon en de sfeer op de pistes en in de dorpen, daar kan ik echt naar toeleven. Om op wintersport fit te zijn, doe ik wat vaker krachttraining dan me lief is en beweeg ik nog meer buiten om te wennen aan de kou.

Na corona heb ik het gevoel dat veel mensen hun draai weer moeten vinden en dat heb ik zelf ook. Wat 2022 gaat brengen nog geen idee, maar dat ik weer meer naar het buitenland zal gaan en steeds meer schermtijd ga inleveren om herinneringen maken staat vast.

Doe je mee?

#outdoorliving #offline #happiness

Liefs,

Vivianne