# Wifiiseverywhere

wifiiseverywhere

Op het moment van schrijven zit ik op een zonnig terras te genieten van un cappuchino descafeinado. ‘Mazzelbibs’ zoals ik onlangs werd omschreven door een vriendin zit namelijk op het zonnige Ibiza.

Het moment van zelfreflectie, waar sta ik? En belangrijker wat wil ik?

Geen december eindbalans maar een voorjaars beginbalans. Met simpele vragen: waar krijg ik energie van? Wat zou ik moeten loslaten? En wat wil ik later nog heel graag doen?

Mijn gedachten gaan naar het laatste want wat als later eerder is en tijd niet meer oneindig lijkt? Ik wil nog zoveel, ook op persoonlijk vlak.

Later is nu en zou je je leven zo kunnen inrichten dat moeten en willen samenvalt? Overtuigd dat het kan is # wifiiseverywhere mijn favoriet van en besluit ik steeds meer flexibel te werken.

Voor sommigen projecten is aanwezigheid in Nederland nodig. Werken zowel in Nederland als het buitenland, zijn dan mooie tegenhangers van elkaar.

Veel dingen kunnen ook op afstand worden geregeld. Tijdens het skiën in het prachtige Madonna di Campiglio bleef ik deels bereikbaar en stond ik vaak met mijn mobiel aan een oplaadpunt bij een restaurant op een prachtige berg, er zijn slechtere plekken.

In deze week op Ibiza is er tijd voor ontspanning, gezelligheid met vrienden, bezinning en werk ik s’ avonds of op het strand. Nu ik uit mijn comfortzone ben, is er ruimte in mijn hoofd voor inspiratie, nieuwe plannen en komt dat het werk ten goede.

Doordat je niet op 1 plek zit, ontmoet je ook nieuwe mensen uit andere culturen. Leuk om ervaringen te delen.

Als je het ook anders wil? Bekijk je mogelijkheden en log eens uit op je vaste pc en trek erop uit en bedenk wifiiseverywhere?

Geen bereik?  Look around this life is so beautiful!

Liefs,

Vivianne

Lees ook mijn andere blog over Ibiza.